torek, 16. april 2013

Za 60 EUR dizla, kakšen redbull in vibrator (?!)

A ste vedeli, da lahko po novem, na Petrolu poleg bencina, dizla, avtomobilske kozmetike, časopisov, sendvičev, .... itd. ter kondomov, kupujete tudi dodatno "opremo" za posteljne užitke? 

Danes zjutraj, ko sem se na Petrolu, Celovška 226, ustavil na zgodnji jutranji kavi, sem opazil novo vitrino, ki je stala tik pred izhodom iz bencinskega servisa. Takšna, lepa, high-tech vitrina, v kateri so bili lepo dizajnirani predmeti. Moja prva misel je bila seveda, da je spet kakšna kitajska firma na novo zdizanjirala (od koga prekopirala) kakšne bluetooth zvočnike za mobitel ali kaj podobnega. Potem pa mi je le padel v oči napis nad vitrino: "Intimna darila LELO"! Ja vem, prvo je moral kofein iz kave priti do mojih možganov, da sem začel dojemati svet okoli sebe. Ehm, še enkrat sem podrobno pogledal "zvočnik" na zgornji polici vitrine in ugotovil, da oddaja vibracije drugačne vrste in je namenjen predvsem užitkom ženskega spola.

 "A ni tisti bluetooth 'zvočnik', na zgornji polici ravno pravi za moj telefon?"

Vseeno pa mislim, da je tole idealna kombinacija in da je Petrol zadel "žebljico na glavico". Kupiš redbull, sendvič, kakšne kondome in tic-tac bonbone ter "vibrator" in že si pripravljen za akcijo! :-D (zdaj jih bom še od moje Anite slišal, glede takšnih idej). Pa tudi postavitev vitrine je "strateška". Tik pred izhodom, da ko greš s "pumpe", potem ko si za gorivo pustil svojo dušo, pardom svoj kupček denarja, se spomniš, da moraš še kupit kakšne "japonske kroglice" in si rečeš: "Jeb..ti, moja ________ (dopolni po lastni izbiri) ima rojstni dan! Moram ji nekaj kupiti, da bo zadovoljna/zadovoljena!"  :-)

Torej, če vas sedaj, na poti, nekako na hitro prime, da bi radi svojo drago prijetno presenetili s kakšno "igračko", ob tem pa morate zapraviti še za kakšnih 70,00 EUR za poln tank dizla (s čimer seveda sebe neprijetno presenetite!), potem je bencinski servis Petrol d.d. pravi naslov za vas. Je pa to seveda za vse tiste, ki nimate problemov z nakupom tovrstnih predmetov (po domače, da vam ni nerodno oziroma da ko greste v lekarno po kondome, ne kupite poleg še kupa aspirinov, lekadolov in "hanzaplastov").

Mimogrede, še tole. Po "daljši" raziskavi sem ugotovil, da gre za izdelke priznane švedske znamke Lelo. Več pa na povezavi: http://www.lelo.com/

P.S.: Vnovčenje petrolovih pik, ni potrebno! ;-)

1 komentar: