sobota, 22. avgust 2009

Sobotno cijazenje proti Primorski

Jebemti DARS, Čehe, Slovake, Romune, 'jodlarje' in seveda našo vozniško drhal!!!!!! Do Vrhnike sem se vozil 40 km/h, ker se gospodje vozniki niso mogli najprej takoj za izvozom Brezovica zmeniti kako bi vozili, po cestninski postaji Log se niso znali spraviti iz 5 prometnih pasov na dva, potem se je nekaj kretenov (internacionalnih in nacionalnih) vrivalo z odstavnega pasu, pa cik-cakanje z levega na desni prometni pas in obratno, raznih 'jodlarjev' s tistimi 20 let starimi počitniškimi prikolicami, ki so podobne manjšim hišam,...


Do Vrhnike je bila ena sama pustolovščina, od vrhniškega klanca, kjer pa je gradbišče in je promet ločen pa je vse teklo v najlepem redu. No, do Ravbarkomande, kjer pa so spet pričeli Slovaki, Slovenci, Čehi, 'lahi', 'jodlarji' svoje čaranje med obema pasovoma... Komaj sem dočakal odcep za Novo gorico, da sem se speljal s te norišnice!!!
Posted by Picasa

2 komentarja:

  1. C, c, c, c, šel bi po stari cesti preko Logatca pa se spustil preko Cola v Ajdovšno, še malce razgleda bi imel, ne pa da se cijaziš pa bentiš nad "turisti"

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, pametna ideja, če slučajno to soboto ne bi imeli v Wajdushni avtomobilskih hitrostnih dirk, ki ponavadi gredo na Col. Pa še novo cesto preko Rebernic sva si morala pogledati! ;-)

    OdgovoriIzbriši