četrtek, 10. junij 2010

TV prodaja, da te kap!!

Včeraj takole preklapljam med TV kanali, ker so imeli po ne vem kakšnem čudežu na vseh programih, kar jih premore SiOL TV nekakšen dolgčas, na Travel Channelu pa je slučajno bila spet ponovitev Globe Trekkerja v Hong Kongu (Megan McCormick je sicer krasna in zabavna, a kaj, ko sem to oddajo gledal že nekje 5 krat).

Tako "šaltam" med kanali in nekje med A kanalom in TV 3 naletim na TopShop TV prodajo. Ampak tale TV prodaja je bila nekaj posebnega. Najprej mislim, da je spet ena tistih, "levo" sinhroniziranih ameriških reklam s še bolj "levimi" 'wannabe' igralci. Ne, tole je bila kar naša produkcija. Glede na stil in jezik verjetno iz Auerjeve NET TV (ma ne moreš falit štajercev, glede naglasa in nastopa). 



Najboljša pa je bila Stančka Šukalo Šeško (neka, kao mariborska lepotička in TV voditeljica na lokalni TV, ki ima domet nekje do prvega avtocestnega tunela pri Slovenskih Konjicah, gledano v smeri Maribor => Ljubljana), ki je predstavljala "genialni izum" Happy Chop. Še nekaj dni nazaj je ta kos plastike in jeklene pločevine Made in China, na TV predstavljal neki plešasti Američan, kateri je kar poskakoval od sreče, ko je tolkel po tisti vzmeti in je s "happy chop" sekljal čebulo. 

Včeraj pa ga je Stančka prekosila. Sicer ni bila tako vesela in poskočna kot ameriški debelinko, je pa "razturala z izjavami. Najboljša je bila, ko jo je sovoditelj (neki anonimus) seznanil, da se lahko s to pripravico seklja čebula. "Ja, to je pa res fajn. Meni vedno solzice pritečejo na očke, ko režem čebulo!" Kot da bi gledal oddajo "Zajček Bine" ali "Ribič Pepe". Ne, Ribič Pepe je boljši, ker otroke resno uči o deželah sveta. Tale Stančka pa.... Ja, še dobro, da ni "slavna" izven mariborskega TV "bazena"!

Ni komentarjev:

Objavite komentar