torek, 14. julij 2009

Nočna služba = AKCIJA!!!

"Moški grozi s pištolo in je baje tudi že streljal!", se je glasilo sporočilo OKC.

TOOO, AKCIJAAAAAAAA!!! 'Kojak' (magnetna, utripajoča modra luč) na streho astre in "piči Miško!" Prva, druga, tretja.... Kazalec števca je kar brzel od leve proti desni... Nočno osvetljena okolica okoli avta je pobliskavala v modri stroboskobski svetlobi 'kojaka'. Čisti adrenalin!!

In potem mi pri "neugotovljeni" hitrosti s strehe pade 'kojak'! :-( Jeb... ti javne razpise!!!! Še dobro, da je vsaj kabel luči dovolj močan, da jo je zadržal ob avtu oziroma, da ni padla na tla! Aja, in da je bila ljubljanska obvoznica prazna, da si nisem naredil preveč sramote!



Dobro, gremo dalje! Pridem na kraj izven Ljubljane, napravimo pregled okolice in kaj najdemo? Enega glupega, napol golega pijanega bumbarja, ki je po norenju in razgrajanju s pištolo, pijan zaspal kar v koprivah ob hiši. V eni roki manjša pištola (prava, z naboji), v drugi pa prazna steklenica alkohola (nobene reklame za alkoholno pijačo v kvadratasti steklenici iz zelenega stekla na kateri je etiketa s slikco jelena!).



Super smo to zaključili! Ni žrtev, storilec najden, koprive pa so itak naredile svoje na njegovi goli koži. Mislim, da si danes najverjetne želi, da bi bilo bolje, da bi ga kdo pretepel, kot pa vse tisto srbenje od pikov kopriv. E, jebat ga.

Kazen mora biti vzgojna!
Posted by Picasa

4 komentarji:

  1. Tako je! Jeb..... javna naročila in standarde! Kje je Vedenik! Aja, on bi rekel, da vožnja ni bila u skladu s predpisi! Ni kaj, bo treba voziti po predpisih, čeprav z modro lučjo!

    Ja, a ste imeli neprebojne jopiče (to je tisto, ko v SV prodajejo na Bolhi, pri nas pa imamo še Miličniške) al bo treba kakega dr. Varnosti za ušesa? :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Ej, nič dr. za ušesa, ampak tiste, ki v pravem pomenu besede še vedno ne razumejo kaj pomeni varnost in to glede opreme, vozil in luči.... Se pa strinjam s tabo Lado glede tvoje pripombe Krasniqiju (pa tudi od rokavic ni bilo sledu...), sicer pa se meni vse boj dozdeva, da gre K. vse bolj po tisti pesmi ....bolj star bolj nor..... še posebo od takrat ko je začel zahajati bolj proti Krasu, al?

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakšne veze pa imajo sedaj zaščitne rokavice??

    OdgovoriIzbriši
  4. ej kolega, biološke (s strani "stranke") pa mehanske (s strani predmeta) nevarnosti ....za tebe seveda, ne pa zame....lej K. o tem sva že mnogokrat govorila pa se še vedno ukvarjava s to temo....Še dobro da sem večni optimist!!!!

    OdgovoriIzbriši