Ajde, danes je bila za kosilo pica. In to ne neka pica iz pizzerije v sosednji ulici temveč nekaj na pol domačega, ker je bilo testo pač že pripravljeno.
Ga je pa bilo potrebno otaliti...
... razvaljati... hm, recimo, da bi rabil valjar ampak tudi prazna vinska steklenica prav pride. ;-)
Namažemo paradižnikovo mezgo,
dodamo začimbe,
Aja, pripraviti je potrebno tudi ostale stvari, ki pašejo na pizzo.
Nato pride del, ki ni za vegetariance. Šunka! Mercatorjeva je čisto dobra. ;-)
Še malo suhe salame,...
... nekaj oliv in kaper...
in pica, kot polizdelek, je nared za v pečico!
Nato za nekaj minut v pečico na 200°C...
In pica je gotova!
Ajde, še ena slika brez mojega "zmagovalnega nasmeha"! :-D
Ja ti pa si car. Iz enga kosa pečjakovega testa si nardiš pizzo. Jaz sem vedno vse 4 skup zmesil,zdej pa raje svoje testo naredim, pa ga ni treba nič odtajat.
OdgovoriIzbrišiNaum nč reko.....dobr tek :-)))
OdgovoriIzbrišiMadonca, hitr postavt en kiosk u Šiški, pa tržit...! Bomo u nočnih stalne stranke...;) ZAGOTOVO*
OdgovoriIzbrišilahko se prijaviš Mercatorju za PR. ali pa Drogi. moje gluten-free vegi pice so zmeraj podobne piramidam, občudujem nivojskost tvojega pol/izdelka!
OdgovoriIzbrišiP.s.: Zakaj ta gumpec vedno zahteva vpis invalidskega gesla? Ko ga poskušam razvozlati, se vedno počutim funkcionalno nepismena.