Danes sem šel na kosilo v kitajsko restavracijo v Trbovljah. In ker je moj "želodček" navajen kitajskih okusov iz Reteč pri Škofji Loki je bila danes to ena sama žalost. :-(
Neka srednja porcija, piščanec malo preveč popečen in 'zbit'. Kot, da so ga pred tem zbili z avtom potem pa na brzino zrezali v kose, zmetali v vok in hop na Krasniqijev krožnik. Ali pa je bilo kakšno drugo bitje 'zamaskirano' v piščanca?!
Ah saj res, a si morebiti, glede na številno kitajsko populacijo pri nas, zasledil že kakšen kitajski grob??? Jebemti, če ni že kakšen umrl pr nas, pa so ga v voku po mongolsko pokopali he he he...
OdgovoriIzbrišiA zato so malo bolj solili to meso?! :-O
OdgovoriIzbrišiKaj pa hodiš v Trbovlje v kitajsko. Cesarsko mesto na Litijski FTW.
OdgovoriIzbrišiEj Shark, pojdi kdaj v Zlato ribico v Reteče (med Jeprco in Šk.Loko). Je boljša!! :-)
OdgovoriIzbrišiPomoje še niso slišal za Piščanca na sečuanski način brez piščanca ;)
OdgovoriIzbriši